Taurus Fitness - Mærket

Udviklet til at hjælpe dig med at nå dine mål:
Taurus fitnessudstyr for maksimal ydeevne!

Taurus fitnessudstyr er udviklet i tæt samarbejde med atleter og sportsforskere. Med Taurus fitnessudstyr er fokus på det, der er vigtigt i sporten i hverdagen: Maksimal ydeevne! Fordi atleter ved, hvor perfekt fitnessudstyr skal være.

De højeste kvalitetsstandarder gælder for alle Taurus-produkter: Løbebåndene har for eksempel en fantastisk dæmpning, styrkemaskinerne er udstyret med behagelig, tyk polstring. Derudover kan mange enheder også kombineres og øge variationen af ​​øvelser betragteligt. Hos Taurus er det, der tæller kvalitet, effektivitet og topydelse.

Enhederne imponerer med deres enorme stabilitet for at tilbyde et højt sikkerhedsniveau og en lang levetid selv ved intensiv brug. Mange af apparaterne er godkendt til semi-professionel brug, fx på hoteller, institutioner, fysioterapi og i studiekvalitet til fitnessstudier.

Taurus står for maksimal ydeevne. Ydeevne består af komponenterne udholdenhed, styrke og bevægelse. Kroppen er et komplekst system, og intet aspekt skal ses isoleret. Derfor tilbyder vi et udvalg, der omfatter alle aspekter af fysisk præstation, og giver dig mulighed for at nå hvert af dine træningsmål med maksimal effektivitet!